Profi nemzetközi szállítmányozás

Cégünk mögött több mint 20 év értékes tapasztalata áll a nemzetközi árufuvarozás terén. Ez idő alatt mindent megtanultunk arról, hogyan nyújtsunk megbízható, magas színvonalú szolgáltatást, hogyan legyünk korrekt, pontos, ugyanakkor rugalmas partnerek, és hogyan vívjuk ki ügyfeleink elégedettségét - minden fuvarunk alkalmával.

Garantáljuk a pontos szállítási időt, a megbízható partnerkapcsolatot, a minőségi kiszolgálást és gyors, rugalmas ügyintézést.
profi_szallitmanyozas.jpg

Teleki Trans számokban

  • 50 darab kamion
    55 sofőr
  • 7.200.000 megtett km évente
  • 26 év munkatapasztalat
  • 60.000 tonna áru leszállítva évente

Megbízható közvetítés: speditőr cégeknek kínált szolgáltatásaink

Minden partnerünkkel hosszútávú, mindkét fél számára előnyös kapcsolatok kiépítésére törekszünk. Ehhez elengedhetetlen, hogy minőségi szolgáltatást, a határidők pontos betartását és korrekt informálást biztosítsunk a nemzetközi áruszállítás során. Utóbbira nem csupán kamionjainkra szerelt GPS-nyomkövetőink, de a nap bármely szakaszában elérhető ügyfélszolgálatunk is garancia.

Bővebb információ

Szállítmányozás hazai és nemzetközi cégek számára

A nemzetközi közúti szállítmányozás cégünk fő tevékenysége. Kamionjaink Európa-szerte róják az utakat, komplett rakományaink leggyakoribb célterületei Németország, Hollandia, Belgium, Luxemburg, Ausztria, Franciaország, Spanyolország és Románia. Célunk, hogy a küldemények a lehető legkisebb költséggel, teljes biztonságban, pontos időre érkezzenek meg a rendeltetési helyre.

Bővebb információ


Referenciáink, ügyfeleink


Garancia

Partnereink elégedettsége cégünk üzemanyaga, amely a folyamatos fejlődésre ösztönöz minket. Mindent megteszünk azért, hogy Ön úgy érezze, szállítmánya a legjobb kezekben van nálunk, így online nyomkövető rendszerünkön és ügyfélszolgálatunkon túl nagy értékű CMR biztosítással rendelkezünk, szállítmányainkra pedig garanciát vállalunk.

Bővebb információ

Ajánlatkérés

Amennyiben szeretne kapcsolatba lépni cégünkkel, kérjük töltse ki ajánlatkérő formanyomtatványunkat, mellyel néhány perc alatt kérhet ajánlatot szolgáltatásainkra.
Az űrlap elküldése után munkatársunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés