Szállítmányozás

A nemzetközi közúti szállítmányozás cégünk fő tevékenysége. Kamionjaink Európa-szerte róják az utakat, komplett rakományaink leggyakoribb célterületei Németország, Hollandia, Belgium, Luxemburg, Ausztria, Franciaország, Spanyolország és Románia. Célunk, hogy a küldemények a lehető legkisebb költséggel, teljes biztonságban, pontos időre érkezzenek meg a rendeltetési helyre.

Hazai és nemzetközi szállítmányozási feladataink során egyaránt az a célunk, hogy megbízóink megbízható, korrekt partnerként gondoljanak ránk, együttműködésünk pedig hosszútávú, mindenki számára előnyös legyen.

Szállítmányozás Európa-szerte


Kizárólag tapasztalt gépkocsivezetőkkel dolgozunk együtt, akiknek megbízhatóságáról már meggyőződhettünk hosszú évek közös munkája során. Gépjárműparkunk kifogástalan állapotú és jól felszerelt, köszönhetően a folyamatos ellenőrzésnek és korszerűsítésnek.

Úgy gondoljuk, szakmánkban elengedhetetlen a folyamatos, korrekt tájékoztatás, így a gépjárműveinkbe szerelt szállítmánykövető (GPS) rendszerrel folyamatosan nyomon követheti szállítmányát, ügyfélszolgálatunkhoz pedig a hét bármely napján, 0-24 óráig várja hívását - forduljon kollégáinkhoz bizalommal!

A szállítási határidők pontos betartása cégünk egyik legfontosabb előnye, ugyanakkor mindig figyelmet fordítunk arra, hogy kellő rugalmassággal kezeljük megbízóink, ügyfeleink egyedi, különleges igényeit - mindezt korrekt, megbízható árakon.


Ismerje meg járműparkunkat Kérjen tőlünk árajánlatot